Λ. Αυγενάκης: «Θα παραχωρηθούν 25 στρέμματα και για πίστα σκέιτμπορντ»

Επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στα Ιωάννινα πραγματοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης στο περιθώριο του προσυνεδρίου της ΝΔ που γίνεται παρουσία του Πρωθυπουργού στην πόλη.

Ο κ. Αυγενάκης, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι υπάρχει αίτημα της ΓΓΑ προς τον Δήμο Ιωαννιτών να παραχωρηθούν τα 25 στρέμματα δίπλα από το Νέο Κλειστό προκειμένου να επεκταθεί το Πανηπειρωτικό για να αναπτυχθούν αστικά αθλήματα, όπως το παρκούρ, το σκέιτμπορντ, πίστες αναρρίχησης κτλ.

«Θα ζητήσουμε από τον δήμο επισήμως να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί μια έκταση περίπου 25 στρ., ακριβώς δίπλα στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις για να αυξηθούν οι αθλητικές υποδομές με αθλήματα αστικά και άλλες προτάσεις που θα επεξεργαστούν τα μέλη της διοίκησης. Θέλουμε να αποτελέσει πόλο έλξης για ακόμη περισσοτέρους Γιαννιώτες και Ηπειρώτες. Θέλουμε να γίνει κάτι σωστό και νοικοκυρεμένο, αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της χώρας μας», σημείωσε ο υφυπουργός.

 

Σχετικά:

Σκάι Μπράουν

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020» η 13χρονη Σκάι Μπράουν και γέμισε περηφάνεια την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Περισσότερα