Ισχυρή παρουσία αθλητών – προπονητών της Ε.Ο.Τρ. στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας

Αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή η πρώτη συνάντηση των αθλητών – αθλητριών καθώς και των προπονητών με τη Διοίκηση της Ε.Ο.Τρ. στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Τόσο οι αθλητές – αθλήτριες που συμμετείχαν στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τροχοσανίδας στο Γαλάτσι όσο και οι προπονητές από την πρώτη σχολή, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2023, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών καθώς και η παράδοση διπλώματος στους προπονητές.

Ο Δημήτρης Γρηγοριάδης, πρόεδρος της Ε.Ο.Τρ., εμφανώς συγκινημένος, από την πετυχημένη πορεία της νεοσύστατης Ομοσπονδίας, επισήμανε:

 

«Είμαι πεπεισμένος ότι το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκέιτμπορντ θα αποτελέσει ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίο θα στηριχθεί το οικοδόμημα του Ολυμπιακού Αθλήματος. Είδα το άπλετο ταλέντο σας και πιστεύω ότι η ανάπτυξή του θα είναι ραγδαία.

Εμείς ως Διοίκηση της Ε.Ο.Τρ. θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να σας δώσουμε όλα τα εφόδια με στόχο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχία του.

Είναι η πρώτη εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργανώνουμε με τους αθλητές και τις αθλήτριες αλλά και τους προπονητές της σχολής, που ολοκληρώθηκε προσφάτως. Αν στην πρώτη γιορτή συμμετέχουν περίπου 85 άτομα, καταλαβαίνετε ότι στην επόμενη θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στην αίθουσα».

Σχετικά: